Gå med i SkrivCirkeln

Vem kan gå med?

SkrivCirkeln är gratis och öppen för alla med passion för kreativt skrivande och som tycker att tankarna kring vårt sätt att ge och ta emot feedback låter rimliga. Det finns inga krav på ”nivån” på ditt skrivande, du kan vara nybörjare eller ha skrivit i många år.

För att SkrivCirkeln som internetforum ska fungera finns det däremot några andra krav på dig som funderar över att bli medlem:

  • Du är här för att växa i ditt skrivande.
    Om du bara vill få bekräftelse på hur bra du redan skriver är detta fel forum för dig. Du är här för att be om feedback, och du tycker tankarna kring hur en kan ta emot feedback låter rimliga. Du har förstått att kritik mot din text inte är kritik mot dig som person.
  • Du behandlar andra med respekt.
    Skrivande kan vara en sårbar process, och att få kritik av okända människor kan kännas än mer nervöst. Ömsesidig respekt är särskilt viktig på nätet där vi inte ser varandra. All konstruktiv feedback ska få den andra att växa, så skriv på ett sätt som du själv hade upplevt så.

 

Låter detta som något alldeles fantastiskt? Då behöver du göra två saker

1. Du behöver registrera dig.

2. Du behöver skriva ett mail till SkrivCirkeln (at) gmail.com

I detalj:

1. Registrera dig här. Kom ihåg att efteråt komma tillbaka hit och maila SkrivCirkeln (se 2)

Användarnamn är det namn som du loggar in med och som inte kan ändras senare. Name är det namn som kommer att synas under alla dina inlägg på SkrivCirkeln. Det kan du ändra. Vi lämnar inte ut din epostadress till någon, vi skickar inte en massa spam till dig.

Tyvärr funkar det inte att du får ett bekräftelsemail, även om det tyvärr står så. Bli inte orolig, när du mailat SkrivCirkeln (som du ändå ska, se 2), aktiverar vi ditt konto och låser upp det.

 

2. Maila SkrivCirkeln. Välj en text från forumet Cirkeln > Texter och skriv feedback på den som om du skulle posta det som medlem. Det är ett litet test på att du har förstått vårt sätt att arbeta med texter.

Maila den feedbacktexten till SkrivCirkeln (at) gmail.com i ett mail märkt Ny medlem. Skriv också vilket användarnamn du har valt.

När vi ser att din feedbacktext motsvarar SkrivCirkelns anda låser vi upp ditt konto och mailar dig.

 

Du kan nu lägga ut texter, lämna feedback och ta kontakt med andra medlemmar. Glöm inte att skriva en rad i Caféet och presentera dig för dina nya kompisar!

Några frågor? Kolla bland FAQ eller maila till SkrivCirkeln (at) gmail.com.

Välkommen!