Skrivcirkeln

Samsung s20 skal på sociala medier

Publicerat: (Uppdaterad: ) i Uncategorized av .

Du kanske redan har gjort det, eller så har du funderat på det, att skaffa ett konto på sociala medier till ditt Samsung s20 skal. På Instagram, eller Facebook eller nåt av det andra kidsen använder. För ditt Samsung s20 skal måste ju hänga med så det inte känner sig utanför. Alternativt att du vill visa upp det för världen nu när du väl har ett Samsung s20 skal, det är det ju inte alla som har.

Men hur mycket spännande händer det egentligen i ditt Samsung s20 skals liv? Det finns ju de som alltid har ett nytt äventyr på gång och du kan vara en av dem, isåfall blir det förstås enkelt. Ett Samsung s20 skal surfar på Hawaii, åker till månen eller pratar med pingviner. Det är väl inte fullt lika intressant med det här Samsung s20 skalet som äter en korv med bröd på Ikea eller släpper av ungar på dagis för vad som känns som den tjugonde gången den här veckan.

Så det är inte så bara att visa upp sitt Samsung s20 skal, åtminstone inte om du vill ha följare och likes och allt vad det heter. Du måste nischa dig, synas, hitta det som gör ditt Samsung s20 skal speciellt. Har du sett katten som följer med överallt på naturvandringar och kanotfärder och diverse, det skulle ditt Samsung s20 skal kunna göra minst lika bra. Fota det med Kebnekaise i bakgrunden eller ombord på en ren, och du kan få vilken japan som helst grön av avund.

Du är möjligen en spion och kan ta med ditt Samsung s20 skal på ett hemligt uppdrag, och det vore väldigt annorlunda och spännande, men kanske ändå inte att rekommendera om du vill ha ditt jobb kvar. Det kanske du i och för sig tycker att det är värt, för att få ha det mest virala Samsung s20 skalet någonsin. Det är hur som helst bra att ha en plan och inte bara posta slumpmässiga uppdateringar om ditt gråa vardagsliv med ditt Samsung s20 skal.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *